Självhäftande Etiketter

Vi levererar digitaltryckta självhäftande etiketter på rulle eller vita neutrala etiketter. För dig som har eller nyss har startat ett bryggeri och vill ha självhäftandeetiketter till flaskor kan vi erbjuda kompletta lösningar med fyra färgers etiketter och applicerings-utrustning. Vi lovar att hitta rätt material till er applikation.

För en personlig rådgivning ring oss gärna 0733 - 60 14 14

Etiketter i olika varianter

Andra klistermärken som vi för i vårt sortiment är: A4 etiketter till laserskrivare, transport etiketter, digitaltryckta etiketter, etiketter till livsmedelsindustrin, butik eller produktionslinjer. Ja, det flesta önskemål ifrån våra kunder kan vi tillgodose och leverera.

Våra kunder frågar oss ofta om vi har några standarformat på våra självhäftande etiketter på rulle eller till våra etiketter för laserskrivare? Ser man till alla olika användningsområden, varianter i etikettstorlek, färger och motiv, klister och material, så är det ganska lätt att förstå att lagerhållning på självhäftande etiketter kräver komplex planering och stor kunskap om etikettens egenskaper och utformning. Läs gärna mer om etikettval nedan!

Därför har vi som företag istället för att ligga med dyr lagerhållning lagt fokus på: personlig rådgivning per telefon eller direkt rådgivning hos er i närområdet ifrån vårt kontor, snabb produktion, snabba leveranser och bra kvalitet.

Viktigt vid val av etiketter

KA Etikettering har sedan mer än 17 år sålt och marknadsfört etiketter i alla tänkbara varianter.

När man beställer självhäftande etiketter finns det ett antal saker som man ska tänka på för att etiketterna ska passa till användnings området. Vi rekommenderar att ni alltid ställer er följande frågor innan ni beställer en etikett:

1. På vilket underlag ska etiketten sitta
2. Tänk på miljön runt om kring etiketten, utsätts den för solljus, kyla, värme etc.
3. Storlek
4. Vill ni ha färgtryck?
5. Vill ni skriva ut variabel text med en etikettskrivare? I så fall behöver tillverkaren alltid veta kärnans mått och ytterdiameterns mått på rullen. Samt om det ska vara en direkt termo- eller en termotransfer etikett.

Materialtips

Det går inte att säga med tre meningar vilket val av material som är att föredra i en applikation. Därför rådger vi alltid så att etiketten ska passa just er applikation. Men man kan ha dessa material som en en utgångspunkt:

- Papper används i de flesta områden där inte etiketten utsätts för väta eller kemikalier.
- PE material är ett följsamt material som klarar väta och hård belastning
- PP används när vi har etiketter som ska utsättas för värme och solljus
- Vinyl klarar UV ljus och används oftast i utomhus-miljöer.