Asendia (Swiss Post)

"Personlig support och snabba leveranser"

Sedan ett antal år tillbaka har vi gått över till att använda KA Etikettering Sverige som vår helhetsleverantör av etiketter. För oss var den personliga supporten och de snabba leveranserna en mycket viktig faktor i vårt beslut när vi valde etikettleverantör. När vi är utan etiketter stannar verksamheten, så långa leveranser av etiketter har vi helt enkelt inte råd med.

Aktiebolaget FMK Sweden

”-Dom ger oss snabbt rätt material”, VD Martin.

Profilproffset.se ägs och drivs av Aktiebolaget FMK Sweden. Vi har flera års erfarenhet från branchen. På Profilproffset.se har vi valt att jobba med dom ledande leverantörerna av profilplagg samt present och giveaways artiklar vilket borgar för mycket hög kvalitet och säkerhet på våra produkter.
Profilproffset levererar profilplagg som ska vara snygga! Du ska känna dig stolt då du bär plagget eller ger bort en giveaway med er snygga logga eller ert budskap präglat på.

För att hålla ordning på samt för att prissätta produkterna, använder vi oss av etiketter ifrån KA Etikettering Sverige.

Anledning till att vi just valde KA Etikettering var att vi direkt fick en personlig kontakt på företaget. ”-Dom ger oss snabbt rätt material”, -säger VD Martin.