Vårt huvudkontor i Danmark

Vårt huvudkontor i Danmark

KA Etikettering och vår historia

År 1996 grundas KA Etikettering i Danmark av ägaren Kell Aune.

Kell Aune var en av de första i Danmark som byggde upp en Webbshop för den danska marknaden, där användarna kunde beställa etiketter och märkutrusning direkt på nätet.

Företagets filosofi är att sätta etiketter och maskiner i system med bra kvalitet, personlig service och marknadsanpassade priser.

Konceptet har varit en framgång och år 2008 startades det svenska kontoret.

Vår svenska organisation

KA Etikettering Sverige grundades i slutet av år 2008 av nuvarande ägare och VD Tomas Skantz, som har arbetat inom etikett- och streckkodsindustrin i mer än 20 år. KA Etikettering Sverige har haft en stadig tillväxt sedan grundandet och fokuserar hela tiden på att följa marknaden som hela tiden står inför förändringar och nya utmaningar.

Från att ha varit helt fokuserade på etiketter så har vi de senaste åren även börjat att marknadsföra produkter som ger våra etiketter ännu fler mervärden till våra kunder. Vårt måtto har alltid varit : "Vi sätter etiketter i system" och detta betyder med dagens mått mätta, så behöver vi hela tiden anpassa våra produkter.

Idag är vi ett lösningsföretag som ger våra kunder lösningar där vi ibland endast levererar en etikett. I andra fall kan våra lösningar innefatta en hel lagerapplikation där vi skriver ut en etikett med en etikettskrivare, märker produkten med en etikett, skannar etiketten med en handdator för att samla in data och till sist för vi in data i affärssystemet.

VD har ordet

Året som gått...

2017 var ett år då vi slog alla rekord med hittills bästa försäljningssiffrorna sedan grundandet och en stabil utveckling av ekonomin för framtida investeringar. Vi har också kunnat hälsa många nya kunder välkomna. Att kunna få förtroende hos nya kunder är inte alltid så lätt och för detta nya förtroende vill jag tacka passa på att tacka för. Inte minst vill jag också tacka våra många sedan länge trogna kunder som vi har haft med oss genom åren. Tack för alla fina affärer.

Produktmässigt så är det fortfarande etikett försäljningen som är vår största produkt tillsammans med skrivare. Vi utvecklar fortfarande vår strategi mot att stärka våra segment inom mjukvaror. Det kommer mer nyheter runt detta under året.
Jag kan inte låta bli att nämna GDPR som säkert har orsakat stress hos de flesta företag och kanske öppnat ögonen hos oss företagare om hur vi sköter personuppgifter. KA Etikettering är redo och vi kommer alltid att värna om sekretessen runt era personuppgifter.

Tack igen för ert förtroende och tveka inte att ringa oss om ni undrar över något.

Med vänliga hälsningar,

Tomas Skantz

Bli uppringd

Skicka ditt mobilnummer till oss så kontaktar vi dig inom kort.

VÅRA REFERENSER

Här kan du läsa om vad våra kunder tycker är bra med KA Etikettering Sverige och våra produkter.