Vårt huvudkontor i Danmark

Vårt huvudkontor i Danmark

KA Etikettering och vår historia

År 1996 grundas KA Etikettering i Danmark av ägaren Kell Aune.

Kell Aune var en av de första i Danmark som byggde upp en Webbshop för den danska marknaden, där användarna kunde beställa etiketter och märkutrusning direkt på nätet.

Företagets filosofi är att sätta etiketter och maskiner i system med bra kvalitet, personlig service och marknadsanpassade priser.

Konceptet har varit en framgång och år 2008 startades det svenska kontoret.

Vår svenska organisation

KA Etikettering Sverige grundades i slutet av år 2008 av nuvarande ägare och VD Tomas Skantz, som har arbetat inom etikett- och streckkodsindustrin i mer än 25 år. KA Etikettering Sverige har haft en stadig tillväxt sedan grundandet och fokuserar hela tiden på att följa marknaden som hela tiden står inför förändringar och nya utmaningar.

Från att ha varit helt fokuserade på etiketter så har vi de senaste åren även börjat att marknadsföra produkter som ger våra etiketter ännu fler mervärden till våra kunder. Vårt måtto har alltid varit : "Vi sätter etiketter i system" och detta betyder med dagens mått mätta, så behöver vi hela tiden anpassa våra produkter.

Idag är vi ett lösningsföretag som ger våra kunder lösningar där vi ibland endast levererar en etikett. I andra fall kan våra lösningar innefatta en hel lagerapplikation där vi skriver ut en etikett med en etikettskrivare, märker produkten med en etikett, skannar etiketten med en handdator för att samla in data och till sist för vi in data i affärssystemet.

VD har ordet

Året som gått...

För att summera 2020 så får vi väl ändå säga att det affärsmässigt har varit ett hyfsat bra år.

Visst har pandemin ställt till det för många företag och även för oss. Därför vill vi i år tacka våra kunder extra mycket för att ni har stöttat oss i dessa svåra tider.

Det som känts mest i pandemins spår är att många projekt har lagts på hyllan och för oss som älskar att besöka och göra affärer på plats, tillsammans med våra kunder, har nog avsaknaden av den personliga relationen varit det som vi saknat mest.

Till sist vill vi ge er mod och försök att se det positiva i situationen även om det är tuffa tider. Det kommer bättre tider och tillsammans klarar vi av detta.

Tack igen för ert förtroende och tveka inte att ringa oss om ni undrar över något.

Med vänliga hälsningar,

Tomas Skantz

Bli uppringd

Skicka ditt mobilnummer till oss så kontaktar vi dig inom kort.

VÅRA REFERENSER

Här kan du läsa om vad våra kunder tycker är bra med KA Etikettering Sverige och våra produkter.