Etikettskrivare från CAB och ZEBRA

KA Etikettering har jobbat med etikettskrivare i mer än 18 år. Vår erfarenhet säger oss att för att kunna ge bra service och support, så ska en systemlösare inte arbeta med mer än högst tre tillverkare av liknade produkter. Därför koncentrerar vi oss på två märken som vi vet står för bra kvalitet, innovation och snabba leveranser, CAB och Zebra. Dessa etikettskrivare finns tillgängliga för användaren med behov av enstaka etikettutskrifter eller till användaren som skriver ut etiketter 24/24/365.

För en personlig rådgivning ring oss gärna 0733 - 60 14 14

 CAB etikettskrivare                                  Zebra etikettskrivare

 

 

CAB GmbH


CAB GmbH är en tysk tillverkare av etikettskrivare, märkutrustning och applikatorer. De är kända för tysk kvalitet och precision. Med 180 medarbetare i Karlsruhe som leds av VD Uve Lüdemann och ägaren Klaus Bardutzky, är Cab ett företag i ständig utveckling. Cab finns representerat i 51 olika länder, de erbjuder hög service nivå, och kan leverera etikettskrivare inom 48 timmar inom hela Europa.
CABs utvecklings-avdeling är alltid snabba att få fram innovativa lösningar inom etikett- och etikettskrivar-området.

Zebra


Zebra Technologies (Nasdaq: ZBRA) är världsledare när det gäller att tillhandahålla lösningar för snabbutskrifter som förbättrar företagets arbete och säkerhet. Ett brett urval av applikationer drar nytta av termiska streckkodsetikett- och kvittensskrivare, utskriftsmateriel, programvara, anslutningslösningar av varumärket Zebra, och kortskrivare av märket Zebra. Vilka resultat erhålls? Bättre kundservice, ökad produktivitet, lägre kostnader, högre kvalitet och ökad säkerhet.