Etikettprogram

Välj ett professionelt etikettprogram för att tilgodota alla möjligheter som en etikettskrivare kan ge er verksamhet.

Vill ni endast designa och skriva ut en etikett kanske de medföljande etikettprogram gratis räcker. Andra moduler som ingår i fullversionerna i etikettprogramen möjliggör kopplingar mot textfiler, Excel och databaser som Access, Oracle och SQL Server. Fullversionenrna har även integrations-möjligheter mot olika sorters affärssystem som t ex Jeeves, Navision, IFS, Movex och SAP. Väljer ni NiceLabel så är de certifierade av Microsoft, Oracle och SAP.

För en personlig rådgivning ring oss gärna 0733 - 60 14 14

Etikettprogram

För att använda och integrera skrivare i olika system krävs att man använder drivrutiner eller direkt programmering av etikettskrivaren. Vill man använda sig av direkt programmering av etikettskrivaren, så måste oftast kassaleverantören, affärssystems-leverantören eller andra leverantörer av programvaror bygga utskrifts-filer som anpassas till varje programmeringsspråk, som tillverkarna av skrivare tillhandahåller. Tyvärr så använder vår bransch inte ett standardiserat programmerings-språk liknande PCL6. Detta ställer ofta till med problem för programmerarna. Hur ska man kunna styra olika skrivare i ett nätverk när de inte talar samma språk? Ja det är inte lätt men går att lösa med etikettprogram.

Många gånger väljer programmerare och säljande företag att begränsa sig till en tillverkare. Detta medför att om slutkunden vill använda andra etikettskrivarmärken än just det märket som t.ex. kassaleverantören har, så uppstår direkta problem och det kostar då åter igen utvecklingstid för programmering.

Vill kunden använda olika tillverkare i ett system så är det näst intill omöjligt att hantera, med tanke på att skrivaren talar olika språk.
Men med etikettprogram, som dessutom kan vara gratis, går det att lösa utan att kunden blir beroende av en skrivartillverkare. Integrationen går snabbt och smidigt och kostnaderna blir överskådliga.