Lösningar för produktmärkning och datafångst

På den här sidan finner du olika färdiga lösningar som vi har tagit fram till olika branscher. Här kan du finna färdiga produkt-paketeringar som passar just din industri.

För en personlig rådgivning ring oss gärna 0733 - 60 14 14Lösningar till biodling och dryckesindustri

Mindre livsmedelstillverkare som fyller på sina glas eller flaskor med olika innehåll är enligt lag skyldiga att deklarera innehållet. Det vanligaste sättet att göra det på är med en etikett. Det kan vara mycket tidskrävande, men med vår flask-applicerare kan ni spara tid och förenkla processen.

Lager och inventerings- programvaror

En lösning för att inventera, sända varor eller för att märka upp varor på t.ex. ett lager behöver inte betyda dyra investeringar på flera hundra tusentals kronor. Här finner du allt ifrån enklare till mer omfattande lösningar som är prisvärda och samtidigt erbjuder allt som önskas.

Nätverkslösningar

Att få trådlös nätverkskommunikation att fungera kan vara en stor utmaning i lagret. Med hjälp av vårt samarbete med CCA kan vi erbjuda allt från radio-mätningar till installation.

Etikettlösningar till sjukvård

Vi erbjuder ett antal specialanpassade produkter till sjukvård och apotek för bästa hygien och kontroll av patienter, mediciner och prover.

Hel- och halvautomatisk etikettering

För hel eller halvautomatisk etikettering i produktionslinjer kan vi erbjuda lösningar ifrån CAB och EME.

Bli uppringd

Skicka ditt mobilnummer till oss så kontaktar vi dig inom kort.